Wyleczył tysiące chorych na raka. Profesor Mermersky, bułgarski lekarz, wynalazca tej mikstury odkrył przepis na raka, którym pomógł tysiącom chorym
Ten naturalny środek jest bardzo korzystny, ponieważ zapewnia wszystkie niezbędne składniki odżywcze, jakie organizm potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania.
Obejmuje witaminy, minerały, białka, węglowodany, tłuszcze, substancje bioaktywne.
Może leczyć raka, ponieważ:
- wzmacnia układ odpornościowy organizmu,
- stymuluje regenerację komórek i
- funkcjonowanie narządów
- a w końcu, poprawia ogólny stan zdrowia.
4 łyżki dziennie i rak zniknął! Słynny uczony odkrył przepis na najpotężniejsze lekarstwo na raka.
Korzyści zdrowotne jakie ten naturalny środek zapewnia są niezliczone, m.in.:
– oczyszcza naczynia krwionośne,
– oczyszcza nerki i wątrobę,
– wzmacnia układ odpornościowy i
– poprawia zdrowie serca chronią przed chorobami serca i niewydolnością serca.
– co więcej, jest niezwykle korzystne dla zdrowia mózgu i funkcji poznawczych.
– chroni również przed wieloma rodzajami raka
SŁYNNY PRZEPIS PROFESORA MEMERSKIEGO, DZIĘKI KTÓREMU WYLECZYŁ TYSIĄCE CHORYCH NA RAKA
Składniki:
– 15 cytryn
– 1 kg surowego miodu organicznego
– 12 główek czosnku
– 400 g ziaren skiełkowanej zielonej pszenicy
– 400 g świeżych orzechów włoskich
Przygotowanie:
Wieczorem umieścić ziarna pszenicy w dużej szklanej misce lub słoju i przykryć wodą. Pozostawić na noc.
Przygotowanie następnego dnia:
Następnego dnia rano odcedzić wodę z ziaren pszenicy i powtórzyć proces ponownie.
Tym razem pszenicę odsączyć z wody i pozostawić na 24 godziny.
Po 24 godzinach pojawią się kiełki pszenicy (powinny być 1-2 centymetrowe)
Za pomocą blendera, zblendować kiełki, obrany czosnek i orzechy.
Następnie dodać 5 umytych, nieobranych, ale pokrojonych w plasterki cytryny do mieszanki i wymieszać ponownie.
Po wymieszaniu, wycisnąć sok z pozostałych 10 cytryn dodając sok do mieszaniny.
Całość wymieszać tak, aby uzyskać jednorodną mieszankę.
W końcu, dodać miód drewnianą łyżką i dobrze wymieszać.
Przechowywać mieszaninę w szklanym słoiku i wstawić do lodówki na 3 dni.
Po trzech dniach mieszanina jest do spożycia.
Stosowanie:
Idealnie jest wziąć 1-2 łyżki tego środka pół godziny przed posiłkiem lub 3 razy dziennie.
Jeśli używasz tego środka do walki z rakiem, należy zwiększyć dawkę do 1-2 łyżek co 2 godziny.
Profesor Mermersky, bułgarski lekarz, wynalazca tej mikstury mówi, że ten naturalny środek jest bardzo korzystny, ponieważ zapewnia wszystkie niezbędne składniki odżywcze, jakie organizm potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania.
Obejmuje witaminy, minerały, białka, węglowodany, tłuszcze, substancje bioaktywne.
Może leczyć raka, ponieważ wzmacnia układ odpornościowy organizmu, stymuluje regenerację komórek i funkcjonowanie narządów a w końcu, poprawia ogólny stan zdrowia.
http://superhealthypage.com/2016/08/02/4-tablespoons-a-day-and-cancers-gone-a-famous-russian-scientist-discovers-a-recipe-for-the-most-powerful-cure/